O nama

Poliklinika Kuća Zdravlja

Kuća zdravlja, u čijem je sastavu poliklinika, laboratorija i specijalistička oftalmološka ordinacija, počela je sa radom 01.03.2010. 

Naš cilj je da vrhunsku tehnologiju primenjenu u medicini približimo svojim sugrađanima, poštujući savremene medicinske protokole.

Dragoceni saradnici, kojima poliklinika Kuća zdravlja ukazuje veliko profesionalno poverenje, zahvaljujući svom znanju, stručnom obrazovanju i iskustvu, omogućavaju našim stanovnicima dostupnost i rešavanje nekih specificnih problema. 

U okviru usluga poliklinike Kuca zdravlja, posebno izdvajamo izvođenja laserskih operacija proširenih vena i terapije hiperbaričnom oksigenacijom, koje predstavljaju inovativne medicinske procedure na ovim prostorima, omogućene posedovanjem napredne medicinske tehnologije i posebnom strucnošću kadrova.

Osim očnih pregleda i savremenih dijagnostičkih pretraga, kod nas se može obaviti i lasersko uklanjanje dioptrije, laserom čije rezultate preporučuje i americka FDA (Agencija za hranu i lekove Vlade SAD) i to u opsegu od -14 do +6 dioptrija i do 6 dioptrija astigmatizma.

Ključne vrednosti našeg rada baziraju se na timskom radu, stalnom učenju, usavršavanju i upornosti u čijem fokusu je pacijent i pružanje kvalitetne medicinske usluge. Rukovodimo se težnjom da uradimo sve što je u našoj moći da pacijentu rešimo problem a zadovoljni pacijenti naša su najbolja preporuka.